Vuur en vlam in Dalfsen

Wederom zal mijn kunst onderdeel zijn van de jaarlijkse expositie rondom Dalfsen, gedurende het weekend van 4 en 5 mei 2019. Wat een heerlijk begin van de lente.

Kunst om Dalfsen staat voor het bevorderen van activiteiten rond kunst en cultuur, zoals schilderen, tekenen, beeldhouwen, fotografie, grafiek, sieraden, siersmeedwerken en dergelijke. Op 4 en 5 mei wordt wederom het Kunst- en Cultuurweekend – Kunst om Dalfsen georganiseerd in het mooie Vechtdal, met als thema Vuur & Vlam. Er zijn 52 kunstpunten en ik zal op de prachtige plek staan in het Boerhoes te Dalfsen, aan de Koepelallee 8.

Het pittoreske Boerhoes ligt aan de dijk van de Overijsselse Vecht. De boerderij ligt zeer landelijk en rustig aan een doodlopende weg. Op het voormalige melkveebedrijf worden er nu Dexters gefokt, dit zijn gezellige mini-koetjes. Wij hopen het te treffen in het voorjaar met kalfjes die zullen rondscharrelen tijdens de expositie op het erf. Verder lopen er ook een aantal echte scharrelvarkens, scharrelkippen en andere boerderijdieren rond.

Jullie zijn het eerste weekend van mei welkom om mijn werk te bewonderen en de andere kunstenaars die op de kunst- en cultuurroute liggen om Dalfsen. Voor meer informatie over de kunstpunten en plattegrond kun je kijken op www.kunstomdalfsen.nl.

Adres: Koepelallee 8, 7722 KT Dalfsen