Expositie Kunst om Dalfsen

De lente doet zich eindelijk aan en zo wordt het ook tijd voor mijn eerste expositie van 2018 gedurende het weekend van 5 en 6 mei 2018 op Kunst om Dalfsen. 

Kunst om Dalfsen staat voor het bevorderen van activiteiten rond kunst en cultuur, zoals schilderen, tekenen, beeldhouwen, fotografie, grafiek, sieraden, siersmeedwerken en dergelijke. Op 5 en 6 mei wordt wederom het Kunst- en Cultuurweekend – Kunst om Dalfsen georganiseerd in het mooie Vechtdal, met als thema weer & wind. Er zijn 52 kunstpunten en ik zal op de prachtige plek staan in het Schilderijenhuis Heileuver, Kunstpunt 38 te Dalmsholte (Ommen), aan de Dalmsholterdijk 17.

Schilderijenhuis Heileuver is onderdeel van kaasboerderij Heileuver die al decennialang de lekkerste boerenkaas maken. Naast de boerderij en de kaasmakerij is er een Schilderijenhuis waar wisselende exposities zijn van regionale en landelijke kunstenaars. Dit keer zal ik hier dus gedurende Kunst om Dalfsen exposeren samen met vijf andere kunstenaars.

Jullie zijn het eerste weekend van mij welkom om mijn werk te bewonderen en de andere kunstenaars die op de kunst- en cultuurroute liggen om Dalfsen. Voor meer informatie over de kunstpunten en plattegrond kun je kijken op www.kunstomdalfsen.nl.

Adres: Dalmsholterdijk 17, 8146 PE Dalmsholte