Over

Toen ik een klein meisje was vond ik het heerlijk om eindeloos te tekenen en schilderen. Ik leefde op die momenten in mijn eigen kleurrijke wereld, die ik naar hartenlust nog mooier kon maken. Dat gevoel is altijd gebleven.

Later volgde ik onder andere een jaarcursus aan een dependance in Zeist van de Famous Artists School, opgezet door de New York Society of Illustrators en ben ik lessen gaan volgen voor portret- en modeltekenen door kunstenaar Gijs Voskuil in Rotterdam. Ook heb ik op kunstmarkten gestaan met zelfbeschilderde houten voorwerpen en deed ik aan découpage op meubels en accessoires, die werden verkocht in interieurwinkels.

Sinds 2015 heb ik de schilderkunst weer opgepakt in Atelier Meike Beekhuis in de Oude Ambachtsschool in Zwolle. Opnieuw ontdekte ik hoe blij ik word van schilderen en hoe graag ik de warmte en energie van een bepaald moment vastleg, van personen tot bijzondere situaties of dierbare herinneringen, gebaseerd op bijvoorbeeld een foto. Het voelt als een waar geschenk dit te kunnen delen met wie op zoek is naar een origineel en eigentijds kunstwerk.

Ik heb vier mooie dochters en ik hou van reizen, gezelligheid, goede films en de zon. Ik woon op dit moment in Zwolle.